Dessart

Dessart is een familiebedrijf, gesticht in 1950 en gespecialiseerd in het produceren en leveren van sleutels en dat met de jaren verschillende producten en diensten opgenomen heeft in haar gamma, welke U hieronder terugvindt.
De firma Dessart is steeds op zoek om U de laatste nieuwigheden voor te stellen wat betreft slotenmakerij en produkten die voldoen aan uw behoeften. Deze laten U toe verschillende types van gebouwen te beveiligen en om het indringen in gebouwen zo lang mogelijk uit te stellen.

Dessart hecht veel belang aan de kwaliteit van de voorgestelde produkten waardoor we een goede en lange samenwerking hebben met onze klanten.
Dessart kan U verschillende types van sloten leveren afhankelijk van uw behoeften, van de kelder tot de zolder, meerpuntsluitingen en wij helpen U mee zoeken naar het beste alternatief wanneer uw slot niet meer geproduceerd wordt.

Parlophonie - Slimme Postbus – Sloten - Cilinders Installatieplan- Versterking van ramen en deuren- Toegangscontrole met cilinder of elektrisch slot

Voor verdere inlichtingen kan U ons bereiken op het nr. 02/513.76.76 of via info@dessart.be

CONTACT

Dessart nv
Vlaamsesteenweg 75
1000  Brussel

T  02 513 76 76
F  02 511 45 59
info@dessart.be
W www.dessart.be 

Onze partners

Volg ons verhaal